Nya inlägg

Drömmen gick nästan i kras

Jag har ganska mycket erfarenhet av eget småföretagande och jag har en akilleshäl, som alla andra antar jag. Min akilleshäl är pappersarbetet och jag har skrivit om detta ämne förr. Om det är något jag har kämpat med och offrat blod, svett och tårar för, så är det pappersarbete. Saker som fakturering, indrivning av obetalda fakturor, bokföring och redovisning och sådant, det ligger verkligen inte för mig och många gånger har jag missat och gjort fel. Jag har förknippat dessa uppgifter med så mycket ångest att drömmen om eget, framgångsrikt företagande ett tag höll på att gå i kras.

Ingen mer ångest

Varför jag inte insåg att man ju kan anlita folk för sådant här tidigare i karriären är lite av en gåta. Jag hade väl uppfattningen om att man måste vara storföretag med stora inkomster för att det skulle vara ekonomiskt fördelaktigt – men jag hade förstås väldigt fel. Tiden jag har tjänade in, samt bortfallet av all oro och ångest, var så oerhört värd de pengar som det kostade!

Snabbare pengar och mindre slit

Idag överlämnar jag allt pappersarbete åt proffsen och jag betalar med lätthet i sinnet för de fantastiska tjänster som erbjuds mig. Har du till exempel hört talas om att man kan sälja fakturor? Det är kanske den smartaste affärsidén på denna sida 2000-talet. Jag får betalt för min faktura direkt och slipper sedan ha med den att göra – likviditeten förbättras och jag slipper strul. Det är fantastiskt. Jag kan varmt rekommendera invoice.se för denna typ av tjänster.