Nya inlägg

Vinterdrömmar

Visst njuter jag, precis som alla andra, av att sommaren är på ingång. Vi har lite ledighet att se fram emot och det är skönt att slippa femton lager kläder dag in och dag ut. Men jag älskar även vintern! Jag reser en hel del, både långväga och kortare små tripper, men det finns få saker som ger mig så mycket harmoni i själen som resor inom Sverige och dessa gör jag helst på vintern. Kan jag kombinera med öldrickande alternativt skidåkande så är det ännu bättre. Det finns inget skönare än att ta ut sig i en skidbacke en hel dag och sedan meditera framför en brasa på kvällen – gärna med en kall öl i handen!

Vinterns resor

Jag drömmer redan om vinterns små resor och jag funderar över vart jag ska styra kosan denna gång. Jag har kollat lite på Freeride för att få en idé om olika, svenska skiddestinationer. Jag gillar Hammarbybacken för att den är så nära, men det är nog också den enda anledningen. När det ska åkas skidor ”på riktigt” så vill jag bort från Stockholm.

Perfekt för en weekend

Säfsen är ett suveränt alternativ när man vill göra en weekend, för det ligger ju bara tre timmar från Stockholm. Man kan åka dit och hem samma dag om man är riktigt effektiv, haha. Jag föredrar dock att övernatta åtminstone en gång, annars blir det knappt njutbart.

I år hoppas jag hinna med en tripp upp till norra Sverige också. Jag skulle verkligen vilja se denna avlägsna del av vårt avlånga land.