Nya inlägg

Låt någon annan sköta städningen

När man talar om effektivisering så brukar man vilja fokusera på de bitarna i livet som inte är så njutningsfulla, eller som man vinner på att få gjort snabbt eller mycket av. Bland dessa grejer inkluderas ofta saker som träning, arbete och hushållssysslor medan saker som tid med familjen, sömn och hobbyer ska få kvalitetstid utan stress eller jäkt.

Nu ska man förstås inte förväxla jäkt med effektivitet, för det är när man effektiviserar som man slipper just stress – men det kräver att man är medveten och organiserad.

Eliminera onda måsten

När det gäller onda måste så brukar jag försöka eliminera dem från min personliga sfär – jag vill ha så få onda måsten i mitt liv som möjligt då de inte tillför något positivt. Ett ont måste som går att ge någon annan är städning – alla typer! Träning är ett exempel som inte går att lämpa över på någon annan (men jag älskar givetvis HIIT!).

Inget mer onödigt tjafs

Jag upptäckte städföretagens ljuvlighet när jag beställde flyttstädning i Stockholm en gång. Jag hade aldrig tänkt tanken att man faktiskt kunde betala andra för att städa ens egen lort, men det är klart att man kan! Efter att flyttstädningen var en lyckad historia började jag beställa städhjälp hemma också och jag måste säga: om det är något som räddar en familj från en massa onödigt tjafs så är det just städhjälp!

Det finns en mängd städföretag i Stockholm men jag rekommenderar Städenergi varmt!